Termeni si conditii

Termeni de Utilizare

Site-ul miniJucarii.ro este detinut si administrat de SC Petmar Vision SRL cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/16244/2008, cod unic de inregistrare 24507230.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.miniJucarii.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Petmar Vision SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari site-ului www.miniJucarii.ro fara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

 

Comunicari electronice

Prin accesarea site-ului www.miniJucarii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate miniJucarii.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la miniJucarii.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

 

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului miniJucarii.ro - imagini, texte, grafice, butoane ,simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Petmar Vision SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Petmar Vision SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a SC Petmar Vision SRL si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Petmar Vision SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Petmar Vision SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 

Accesul la informatiile continute de site

MiniJucarii.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor miniJucarii.ro, fara acordul scris al acesteia.

 

Datele personale

Pe site-ul miniJucarii.ro utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. MiniJucarii.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre miniJucarii.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor

MiniJucarii.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. MiniJucarii.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de miniJucarii.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, miniJucarii.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului care gazduiește site-ul.

 

Legaturi

MiniJucarii.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Limitari ale responsabilitatilor

MiniJucarii.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

MiniJucarii.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care miniJucarii.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

MiniJucarii.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. miniJucarii.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta miniJucarii.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate, astfel incat miniJucarii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
MiniJucarii.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, miniJucarii.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Valoarea maxima a obligatiilor miniJucarii.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de miniJucarii.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, miniJucarii.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de miniJucarii.ro, dar nu si alte despagubiri. miniJucarii.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si miniJucarii.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre miniJucarii.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Politica de preturi

Toate preturile afisate pe site-ul miniJucarii.ro includ TVA. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. MiniJucarii.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre miniJucarii.ro.

 

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. MiniJucarii.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@minijucarii.ro.

 

Conditii pentru returnarea produselor

Daca sunteti nemultumiti de produsul comandat, sau acesta prezinta defecte de fabricatie, conform O.G. 130/2000, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa contact@minijucarii.ro. MiniJucarii.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj) si nu prezinta semne de uzura, lovituri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.

 

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PETMAR VISION S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul dvs. determina imposibilitatea desfasurarii livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. PETMAR VISION S.R.L. (www.minijucarii.ro), va rugam sa introduceti adresa dvs. de e-mail la rubrica: Newsletter. Prin furnizarea adresei de email pe site-ul miniJucarii.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Abonare", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Petmar Vision S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Petmar Vision S.R.L este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Petmar Vision S.R.L, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. Petmar Vision S.R.L.

Prin accesarea casutei "Abonare", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Petmar Vision S.R.L

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. PETMAR VISION S.R.L.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil sau le puteti corecta in pagina contului dvs. creat pe www.minijucarii.ro.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.