Conditii de returnare

A. PRODUSE ACHIZITIONATE ON-LINE SAU TELEFONIC

Ordonanta de guvern O.G. 130/2000 privind contractele la distanta permite utilizatorilor sa returneze produsele achizitionate la distanta, fara a invoca vreun motiv, daca cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului ori daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.

Produsele se pot returna in termen de 30 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Dupa perioada de 30 zile calendaristice de la achizitionare, produsele nu mai pot fi returnate.

 

B. CONDITII GENERALE DE RETURNARE

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice: sigiliu rupt, produs desfacut sau ambalaj deteriorat.

Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (factura, garantie daca este cazul). Distrugerea sau ruperea ambalajelor, desigilarea sau deteriorarea accesoriilor atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar compania noastra nu poate fi facuta raspunzatoare.

Costul transportului pentru produsele mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.

 

C. PROCEDURA DE RETURNARE

Pentru returnarea unui produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Contactati-ne la email contact@miniJucarii.ro sau telefon 0760 263 788.

2. Ambalati produsul, in pachetul original al acestuia (daca este cazul), nedeteriorat, cu toate accesoriile primite, o copie a facturii si certificatul de garantie (daca e cazul).

3. Expediati coletul la adresa: str. Rapsodiei, nr. 17/2, cod 400359, Cluj Napoca prin intermediul firmei de curierat cu care ai primit coletul (XCourier). Va rugam sa scrieti pe colet mentiunea RETUR.

 

Nota:

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care coletul se expediaza cu plata la destinatie, contravaloarea transportului si costul kilometrilor aditionali (daca este cazul) se vor factura clientului.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0760 263 788 in timpul programului de lucru sau ne puteti scrie la adresa contact@miniJucarii.ro.